

Kebabrull
Med kebabkjøtt (mix lam/storfe/kylling) i lefse med salat, rødløk, mais, agurk og kebabdressing.
Kebabdressing: Mild, medium eller sterk
Allergener: Melk, gluten (durum), sennep, soya, selleri
Pris liten: 100,-
Pris stor: 120,-

Kebabtallerken
Med kebabkjøtt (mix lam/storfe/kylling), salat, rødløk, mais, agurk, tomat, pommes frites kebabdressing og hamburgerdressing (til salat).
Kebabdressing: Mild, medium eller sterk
Allergener: Egg, melk, sennep, soya, selleri
Pris liten: 150,-
Pris stor: 170,-

Bakt potet
Standard: Potet, mais, rødløk, vårløk, rømme, ost og skinke (Pris: 90,- pr. stk)
Premium: Potet, mais, rødløk, vårløk, kryddersmør og bacon (Pris: 120,- pr. stk)
Ekstra: Skinke (+10,-), bacon (+10,-), kryddersmør (+10,-)
Allergener: Melk

Kyllingwok
Med kylling, paprika, gulrot, rødløk, squash, vårløk, eggnudler og woksaus (sterk).
Allergener: Egg, gluten (hvete), soya, bløtdyr
Pris: 180,-